LAAT ONS UW TUIN INRICHTEN

Een tuin inrichten is een specialistische klus waarbij rekening gehouden dient te worden met veel verschillende factoren. Wat voor formaat en vorm heeft uw tuin? Is deze groot of klein of juist smal en diep? Heeft u te maken met hoogteverschil? Hoeveel zon krijgt het perceel? Wat is de samenstelling van de bodem? Welke planten doen het goed onder die omstandigheden? En niet minder belangrijk: hoe wilt u uw tuin gebruiken?

Als professioneel tuinarchitect zorgt Gert Kwanten voor een prachtige tuininrichting die perfect aansluit op uw wensen en met bomen, heesters, hagen en planten die perfect in uw tuin passen. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Denk bijvoorbeeld aan tuinen met zwembaden en wellness. Ieder tuinontwerp kan vervolgens van begin tot eind gerealiseerd worden door onze eigen vaklieden.

COMPLEET VERZORGDE TUININRICHTING

Bij Gert Kwanten kunnen we uw nieuwe tuin compleet inrichten met beplanting, bestrating, gazon, tuinconstructies, zwembaden, wellness en speelvoorzieningen. Onze tuinarchitecten zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp, dat vervolgens gerealiseerd wordt door onze eigen tuinspecialisten. Dat gebeurt volledig in eigen beheer en met onze eigen machines en gereedschappen. Hierdoor kunnen we efficiënt werken, kosten besparen en het project snel en vakkundig afronden.

Soorten tuinen

We verzorgen het ontwerp en de realisatie van tal van tuinstijlen. Zo ontwerpen we moderne, strakke tuinen en landelijke tuinen. Wilt u een tuin die weinig onderhoud nodig heeft? Dan kunnen we een onderhoudsvriendelijke tuin voor u samenstellen. Als u kinderen heeft dan houden we daar zorgvuldig rekening mee. Met zwembaden en wellness kunnen we bovendien een prachtige loungetuin voor u aanleggen.

Landelijke tuin Gert Kwanten

Landelijk

We ontwerpen prachtige landelijke tuinen. Geniet van golvende gazons, weelderige beplanting, hofjes, waterpartijen en rustieke elementen als eikenhout, baksteen en kasseien.

Tuinontwerp moderne tuin

Modern

Ook voor een modern tuinontwerp bent u bij Gert Kwanten aan het juiste adres. Met een strak lijnenspel en hedendaagse materialen ontwerpen we de mooiste moderne tuinen. Onze eigentijdse tuinen sluiten feilloos aan op de architectuur van uw moderne woning.

Stadstuinen

Heeft u een gezellige, kleine stadstuin met beperkte ruimte? Met een doordacht ontwerp zorgen we voor een volwaardige tuin die nog steeds ruimtelijk oogt. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een zwembad in een stadstuin te plaatsen?

Zwembad in lounge tuin

Loungetuin

Voor ultieme luxe en comfort kunnen we uw tuin voorzien van heerlijke wellnessvoorzieningen en een zwembad. We maken uw loungetuin af met een overdekt loungeterras en een fraai poolhouse.

Tuin kunstgras kinderen

Kindvriendelijke tuin

In onze kindvriendelijke tuinen staan plezier en veiligheid voorop. We zorgen voor een tuin waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Met kunstgras kunnen we bijvoorbeeld valveilige speel- en sportveldjes in uw tuin realiseren.

Starline zwembad tuinaaleg-350x267

Onderhoudsvriendelijke tuin

Wilt u een tuin die zo min mogelijk onderhoud vergt? Met slimme oplossingen en onderhoudsvriendelijke beplanting zorgen we dat u nauwelijks tijd hoeft te besteden aan het tuinonderhoud. Zo houdt u tijd over om lekker van uw onderhoudsvriendelijke tuin te genieten.

Kleine tuin inrichten

Met een slim tuinontwerp toveren we zelfs de kleinste tuinen om in een prachtige groene oase. Door onze ervaring als tuinarchitect en met onze kennis van planten en bomen weten we precies hoe we een kleine tuin groter doen lijken.

Bij een kleine tuin inrichten is het doorgaans verstandig om niet teveel verschillende soorten planten en materialen te gebruiken. Daarnaast werkt het goed om de planten verticaal te laten groeien. Op die manier oogt uw tuin even groen als ruimtelijk. Omdat een kleine tuin vaak schaduwrijker is, is het belangrijk om hier goed rekening mee te houden bij het kiezen van de soorten beplanting. Wil echt gras in uw kleine tuin niet goed groeien? Dan kunnen we als alternatief kiezen voor realistisch kunstgras.

Wilt u graag een zwembad in uw tuin? Ook in een kleine tuin is het mogelijk om een zwembad te plaatsen. Met een praktisch ontwerp en slimme plaatsing is een zwembad in vrijwel iedere tuin te realiseren.

Grote tuin inrichten

Wilt u een grote tuin inrichten? Met een grote tuin kunt u alle kanten op. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daarom is het belangrijk om er goed over na te denken hoe u uw tuin inricht. In grote tuinen is het mogelijk om verschillende stijlen en elementen te combineren en uw tuin te voorzien van weelderige beplanting, uitgestrekte gazons, waterpartijen en flinke bomen.

Het is bij het inrichten van een grote tuin wel belangrijk om rekening te houden met het onderhoud. Wilt u dit zelf doen? Laat u uw tuin onderhouden? Of wilt u graag een grote onderhoudsvriendelijke tuin? In een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat uw wensen en behoeften zijn. Vervolgens ontwerpen we een grote tuin die voldoet aan al uw verwachtingen.

Hoe wij uw tuin inrichten

Als u uw tuin laat inrichten door Gert Kwanten, dan geniet u gegarandeerd van een zeer compleet tuinontwerp met prachtige elementen die perfect aansluiten op uw wensen. We voorzien uw tuin van prachtig groen en stijlvolle terrassen en tuinpaden, zorgen voor een gazon dat er altijd prachtig bijligt en kunnen ook tuinconstructies als poolhouses, terrasoverkappingen en tuinkamers voor u bouwen. Verder zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembaden en wellness.

Beplanting

Of u nu een moderne of landelijke tuin heeft, de beplanting maakt een belangrijk deel uit van uw tuininrichting. Onze tuinspecialisten weten precies welke planten goed zullen gedijen in uw tuin en onze ontwerpers zorgen op basis van die informatie voor een doordacht beplantingsplan met vaste planten, siergrassen, bodembedekkers, (meerstammige) bomen, heesters, hagen en bloemen.

Bestrating

De opritten, terrassen en tuinpaden zijn erg belangrijk voor de uitstraling van uw tuin. Voor een landelijke tuin, maken we bijvoorbeeld gebruik van mooie klinkers of kasseien, terwijl megategels het erg goed doen in een moderne tuin. Ook kunnen we uw tuin voorzien van een waterdoorlatend terras.

Zwembaden

Bij Gert Kwanten zijn we gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met zwembaden. We verzorgen het complete ontwerp van uw tuin met zwembad en onze eigen specialisten leggen het zwembad voor u aan. Door deze werkwijze vormt uw zwembad een integraal onderdeel van uw tuin en sluit uw zwembad prachtig aan op de stijl van uw tuin en uw woning.

Wellness

Met heerlijke wellnessvoorzieningen maken we uw loungetuin helemaal compleet. Geniet bijvoorbeeld van een weldadige sauna in uw tuin of laat een jacuzzi in uw tuin aanleggen. Op deze manier kunt u op een gezonde en ontspannen manier helemaal tot rust komen in uw eigen tuin.

Tuin inrichten

3D tuinontwerp

Wanneer we uw tuin inrichten kunnen we ieder tuinontwerp omzetten in realistische 3D impressies. Aan de hand van dit 3D ontwerp krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. U kunt de tuin bekijken onder verschillende omstandigheden, tijdens verschillende tijdstippen en gedurende de verschillende seizoenen. Het is zelfs mogelijk om te laten zien hoe uw tuin zich in de loop der jaren zal ontwikkelen.

We maken uw tuin helemaal af door haar in te richten met stijlvolle terrasoverkappingen, tuinhuisjes, tuinkamers, serres, veranda’s en andere tuinconstructies. Als u een zwembad in uw tuin laat aanleggen kunnen we bijvoorbeeld direct een bijpassend poolhouse voor u bouwen.